17 oct. 2010

CONCURS!!!











imi cer scuze pentru absenta de lunga durata,datorita scolii de dans pe care am infiintat-o,timpul meu a fost ocupat de alte lucruri ceva poate mai importante...insa am revenit cu veselie si cu hainute ce isi cauta stapan.


P.S. Odata cu aceasta noua revenire va provoc pe toti la un concurs,concursul isi va avea startul din aceasta seara si se va incheia pe data de 26 la ora 12:00,cand voi anunta castigatorul pe blog.Raspunsurile le dati pe blog!

Concursul acesta este altceva decat blogul in sine,vreau raspusuri la intrebarea : ''Ce v-ar atrage cel mai mult la o scoala de dans,ce va doriti de la o scoala de dans,ce preferinte aveti in materie de dans''...premiez originalitatea.


Totul se va incheia pe data de 26octombrie la ora 00:00 cand voi anunta castigatorul sau castigatoarea pe blog.

Premiul consta in castigarea unei camasute marca Bershka








Va vor astepta si alte concursuri asa ca fiti cu ochii-n patru!
v-am pupat.

2 comentarii:

  1. Buna :) , eu am facut dansuri sportive timp de 1 an .Sunt o persoana foarte activa si nu pot sta fara sa fac ceva si am preferat sa ma apuc de dansuri , imi place la nebunie sa dansez plus ca ma mentine in forma , aveam o profa foarte severa cum greseai te punea sa faci broscute si flotari { le uram } dar acum realizez ca intr-un fel imi erau de ajutor . Acum lasand astea ma intrebai ce ma atrage la o scoala de dans ..sincer .. dansul in sine, cum spuneam si mai sus , ador sa dansez , libertatea de miscare si sincronizarea . De la o scoala de dans mi-as dori sa fie profa ok ... adik ... eu cand am avut cantonament cu acea scoala de dans am fost cu partenerul , ne pregateam de concurs ...partenerului meu nu-i iesea un pas si profa a rupt o nuia pe mainile si picioarele lui ... hmm asta nu e deloc ok [din acel motiv am renuntat la dans :( ...]; alt lucru ce mi-ar place la o scoala de dans ar fi siguranta , cand dansezi trebuie sa fi sigur ca iti place ceea ce faci si ca te simti tu insusi , aceasta stare trebuie sa tio dea locul si persoanele cu care dansezi , daca asta stare de bine si de placere nu exista , nu va exista nici dorinta de a face ceva cu adevarat frumos si de a reusi. La capitolul preferinte as putea spune ca imi place orice tip de dans : de la dansuri sportive pana la street dance sau belly dance ... rap si alte tipuri de dans ... as fi in stare sa invat orice pt. ca imi place foarte mult miscarea si mai ales acea miscare constructiva :*
    Te pupic si bafta cu scoala de dans !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu vreau sa vorbesc intr-o maniera prietenoasa, deoarece vorbim despre un subiect comun, drag sufletului nostru.
    Asadar, ce m-ar atrage in primul rand la o scoala de dans? Normal, antrenorul cu abdomenul lui divin. Eh, glumeam, doar aici ma simt ca intre prieteni. In primul rand, pasiunea de-a dansa (si alte abdomene, desigur :)) ), dar acum, fiind serioasa (incerc, pe bune...) pasiunea dansului este cel mai important lucru care m-a atras si ma va atragea intotdeauna la o scoala de dans. (Nu, in niciun caz SI abdomenul antrenorului...)
    Adevarul este ca o scoala de dans este locul potrivit in care poti studia vointa omului si locul in care oamenii dragi de langa noi, care dau cu stangul in dreptul, ne pot face viata mai fericita cu un pas frumos facut pe neasteptate.
    Fiecare dintre noi cunoastem baiatul care ii este rusine sa invite fata la dans, deoarece nu stie, ei, acum baiatul nostru poate stii foarte bine sa o impresioneze si fata sa aiba balul mult visat. Fiecare dintre noi cunoastem fata care-si doreste de mica sa fie dansatoare. Ei bine, toate aceste lucruri se pot remedia foarte usor, fiindca fiecare dintre noi isi doreste sa aiba Lacul Lebedelor propriu, sunt sigura.

    Scoala de dans este exact ca si sistemul invatamantului (nu, nu prost, ci structurata..)

    - Gradinita: initiatul timid
    - Scoala generala: novicele care a prins putin curaj
    - Liceul: pasionatul care danseaza si-n somn
    - Facultatea: profesionistul care inspira incredere

    Acesti pasi trebuie urmati pentru a putea realiza ceva, dealtfel ca si in viata. Eu, as putea dansa orice, as putea iubi pe orice melodie, as putea simti pe orice ritm, dansul fiind pentru toata lumea mijlocul non-verbal de a se exprima cel mai bine.
    Fiecare dintre noi, in opinia mea are scena vietii lui si fiecare trebuie sa dansam, dupa cum ne canta ea, cum stim noi mai bine.

    Intotdeauna a fost o placere.
    Cu stima,
    B.

    RăspundețiȘtergere